NE ARAMIŞTINIZ?

Sertifikanı Sorgula

Nişan Elbisenizle Bütünleşecek Altın Mücevherler

Nişan Elbisenizle Bütünleşecek Altın Mücevherler

Kadınlar için en özel günlerden biri, hiç şüphesiz nişan günleridir. Nişan gününde en şık, gösterişli ve ihtişamlı haliyle davetlilerin tüm dikkatli bakışlarını üzerinde toplamak isteyen gelin adayları için en önemli detay, kıyafetleri olur. Birbirinden şık abiye modelleri arasından kendinize uygun olanı seçtikten sonra yapmanız gereken ilk şey ise elbette mücevher seçimi!

Mücevherler, özellikle nişan ve düğünlerde gelinlerin olmazsa olmazıdır. Ancak mücevher seçiminin giyilen nişan elbisesine uygun şekilde yapılması çok önemli bir konudur. Her abiye modeli için farklı tür, model ve tasarımlarda seçilerek nişan elbisenizle bütünleşecek altın mücevherler, bu özel gününüzde ışıltınızı taçlandıran en önemli aksesuarlardır.

Abiyenizin şıklığını ön plana taşıyarak tarzınızı yansıtacak birbirinden zarif altın mücevher önerilerini sizler için derledik.

İnce Askılı Elbiselerle Bütünleşecek Takılar 

Nişan gününde zarif ve alımlı bir görünüm oluşturmak isteyen gelinlerin tercihi, genellikle ince askılı modellerden yana olur. Bu elbiselerle neredeyse tüm mücevher çeşitleri harika görünse de tamamı büyük ve gösterişli taşlardan oluşan kolyeler veya tek bir görkemli taşı olan altın kolye modellerini tercih edebilirsiniz.

Gösterişli ve sallantılı Elizi Mesh altın küpe çeşitlerini tercih ederek çarpıcı bir görünüm oluşturabilirsiniz. Dilerseniz nişan elbisenizle bütünleşecek altın mücevherler arasından renkli detayları olan modelleri seçerek ilgi çekici bir görünüm yaratabilirsiniz.

V Yaka Elbiseler için Mücevher Önerisi

V yaka nişan elbisenizle bütünleşecek altın mücevherler arasından seçim yaparken dikkat etmeniz gereken ilk nokta, elbisenin göğüs dekoltesi detayıdır. Dekoltesiyle tek başına oldukça görkemli bir tasarımı olan bu elbiseleri seçilen takılarla taçlandırın..

Bu yüzden v yaka elbiselerle altın mücevher seçimi yaparken gösterişli modeller veya daha minimalist tasarımlara yönelebilirsiniz. Boynunuza taktığınız şık ve sade altın kolyeler, elbisenizin göz alıcı tasarımını arka planda bırakmadan kusursuz bir uyum oluşturur.

Straplez Elbiseleri Takılarla Taçlandırın

Boyun ve omuzları açıkta bırakan straplez model elbiselerle neredeyse her türlü takıyı takmak mümkündür. Eğer daha ağır ve klasik tarzdan hoşlanan biriyseniz, nişan elbisenizle bütünleşecek altın mücevherler arasından Elizi Trabzon Alize Gerdanlık Seti modelleri ile görkemli bir görünüme kavuşabilirsiniz. 

Straplez elbiseler tercih edildiğinde seçilen saç modeline özen göstermek oldukça önemlidir. Eğer saçlarınızı salınmış açık şekilde kullanacaksanız altın kolye, bileklik ve yüzük seçimlerinizin ön plana çıkmasına özen gösterebilirsiniz. Saç modeli tercihiniz topuzdan yana olursa gösterişli takılar veya büyük bir altın küpe kullanarak kombininizi taçlandırabilirsiniz.

Tek Omuz Elbiselere Uyan Altın Takılar 

Tek omuz nişan elbisenizle bütünleşecek altın mücevherler arasından seçim yaparken elbisedeki askı detayını arka plana atmayan modellerin seçilmesi oldukça çok önemlidir. Sade altın küpeler ile elbisenizi kombinleyerek boynunuzun zarif görünümünü ön plana çıkarabilirsiniz. Dilerseniz bu elbiselerle birlikte omuz detayına uyum sağlayan altın yüzük ve bileklik modellerine de yönelebilirsiniz.

Kayık Yaka Elbiselere Yakışan Mücevherler

Kayık yaka elbise modelleri, omuzlarınızı ön plana çıkararak dekolte bölgenizi kapatan bir tasarıma sahiptir. Elbisenizde fazla işleme ve detay varsa minimal tasarımı ile göz dolduran Elizi Altın Form Küpe modellerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Eğer elbisenizin daha sade bir modeli varsa, tercihinizi daha gösterişli ve sallantılı altın küpelerden yana kullanabilirsiniz.

Kalın Askılı Elbiseler Takılarla Nasıl Kombinlenir

Kalın askılı elbise modellerinin dekolte bölgesini dolgun gösterme özelliği bulunur. Bu yüzden elbise detayını büyük ve abartılı detaylara boğmamak için nişan elbisenizle bütünleşecek altın mücevherler arasından tercihinizi minimal tasarımlardan yana kullanabilirsiniz. İhtişamlı altın bileklik ve yüzükler tercih ederek asil bir şıklık görünümü yansıtabilirsiniz.

Nişan gününüzde elbisenizle bütünleşerek büyüleyici güzelliğinizi gözler önüne taşıyacak altın mücevher seçeneklerini, Elizi’nin her tarza hitap eden özel koleksiyonlarında kolayca bulabilirsiniz.

Bir önceki yazımıza https://www.elizi.com.tr/blog/kiz-isteme-merasiminde-hangi-takilar-tercih-edilmeli linkinden ulaşabilirsiniz.