NE ARAMIŞTINIZ?

Sertifikanı Sorgula

Elizinin Özel Tasarımı: Trabzon Hasır 7 24 Koleksiyonu

Elizinin Özel Tasarımı: Trabzon Hasır 7 24 Koleksiyonu

Nesilden nesle aktarılan Trabzon hasır sanatı, yüzlerce yılı aşmış mücevher geleneğinin parçasıdır. İlmek ilmek el işçiliği ile dokunan altın, özel tasarımlar ve geleneksel dokunuşlarla mücevher tutkunlarıyla buluşur. Trabzon hasır sanatını seçkin kılan şey, tamamen el işçiliğinden çıkan ustalığa ev sahipliği yapmasıdır. Genel anlamıyla sevdikleriniz için özel bir altın mücevher armağanı seçerken, yaşadığınız en temel problem ise şüphesiz ölçülendirme sorunudur.

Elizi Kuyumculuk, yeni koleksiyonu ile ölçülendirme sorununu tamamen ortadan kaldırırken, Trabzon hasır sanatının naif dokusunu sevdiklerinizle buluşturuyor. Trabzon hasır altın geleneğinin en modern temsilcisi Elizi Kuyumculuk, gelenekten geleceğe uzanan Trabzon Hasır 7 24 Koleksiyonu ile göz kamaştırıyor. Geleneksel motiflere, klasik el işçiliğine ve kusursuz dokunuşlara ev sahipliği yapan koleksiyon, “ayarlanabilir mücevher” konseptiyle, sevdikleriniz için en kusursuz armağanı rahatlıkla seçebilme imkanı vadediyor. İşte Elizi’nin özel tasarımı:Trabzon Hasır 7 24 Koleksiyonu!

Özel Tasarımlar Trabzon Hasır Seçkisiyle

Özel tasarımların Trabzon hasır seçkisiyle buluştuğu Trabzon Hasır 7 24 Koleksiyonu, altının büyüleyici ışıltısını sıra dışı detaylarla yansıtıyor. Klasik hasır motiflerinin yanı sıra koleksiyon, modern estetiğe göz kırpan detaylarıyla büyülüyor. Her kadının en gözde mücevherleri olan bileklik, kelepçe, kolye, yüzük ve küpe gibi takılardan oluşan 7 24 Koleksiyonu, her tarza hitap ediyor.

Trabzon Hasır Sanatında İlk: Ayarlanabilir Mücevher Konsepti

Altın mücevherlerde en sık yaşanan sorunlardan biri ölçü problemidir. Sevdikleriniz için en doğru armağanı seçerken tercih ettiğiniz mücevherler, bazı durumlarda sevdiklerinizin ölçülerine uygun olmayabilir. 

Elizi’nin özel tasarımı: Trabzon Hasır 7 24 Koleksiyonu, mücevher hediyesi tercih ederken ölçü tedirginliği yaşayanlar ve hamilelik sonrası mücevherinden kopmak istemeyen kadınlar için özel olarak tasarlandı. Elizi ayrıcalıklarıyla tasarlanan koleksiyon, ayarlanabilir konseptiyle bu alanda Trabzon hasır sanatı içerisinde bir ilk olma özeliğine sahip.

Koleksiyonda yer alan Trabzon hasır kemer, herhangi bir toka deliği içermediğinden arzu ettiğiniz her an bilekliğe dönüştürülebiliyor. Aynı şekilde sevdiklerinizin yüzük ölçüsünü bilmiyorsanız ve Trabzon hasırının geleneksel dokusunu en özel anlara armağan olarak taşımak istiyorsanız, koleksiyonda yer alan yüzükler 2 cm kadar büyüyebilme ya da küçülebilme özeliğine sahip.

Trabzon Hasırı ve Pırlantanın Kusursuz Birlikteliği

Elizi’nin özel tasarımı: Trabzon Hasır 7 24 Koleksiyonu, altının efsanevi ışıltısının yanı sıra kusursuz pırlantanın büyüleyici dokusuna da ev sahipliği yapıyor. Tüm elementler içerisinde en efsanevi element olan altın, tarih boyunca ona yüklenen anlamla ve pırlantanın kusursuz parıltısıyla, Elizi’nin geleneksel dokunuşlarıyla 7 24 Koleksiyonunda hayat buluyor.

Elizi inovasyonu ile geliştirilen ve özel bir kilit sistemi ile ayarlanabilir yapıda olan pırlanta Trabzon hasır bileklik, 15 sıradan oluşuyor. 0,03 karat pırlantanın sıra dışı ışıltısına da ev sahipliği yapan bileklik, Trabzon hasır zanaatkarlarının el işçiliğinden geçerek mücevher tutkunlarının beğenisine sunuldu.

Mücevher Geleneğinizi Nesilden Nesle Aktarın Diye!

Elizi’nin özel tasarımı: Trabzon Hasır 7 24 Koleksiyonu, sevdiklerinizle birlikte ailenizin mücevher geleneğini nesilden nesle aktarabilmeniz adına özel olarak tasarlandı. Ayarlanabilir özellikte eşsiz tasarımlara ev sahipliği yapan koleksiyondaki her bir mücevher, sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz bir mücevher geleneğinin parçası olacak.

Ayrıca Elizi’nin özel tasarımı Trabzon Hasır 7 24 Koleksiyonu, ölçülendirme sorunlarını da tamamen ortadan kaldırıyor. Sevdikleriniz için en kusursuz armağanı, hiçbir endişe yaşamadan tercih edebilmeniz adına geliştirilen 7 24 Koleksiyonu, Trabzon hasır sanatını yaşamınızın bir parçası haline dönüştürecek. Gelenekten günümüze uzanan sıra dışı el işçiliği ve Trabzon hasırının muhteşem dokusuyla tasarlanmış birbirinden seçkin koleksiyonlar, Elizi’nde!

Bir önceki yazımıza https://www.elizi.com.tr/blog/anneler-gununde-kalpleri-isitan-altin-mucevher-onerisi linkinden ulaşabilirsiniz.