NE ARAMIŞTINIZ?

Sertifikanı Sorgula

Tasarım Altın Bilekliklerde Kleopatra Esintisi

Tasarım Altın Bilekliklerde Kleopatra Esintisi

Elizi, tasarım altın bilekliklerde Kleopatra esintisi ile sunulan Yaşayan Efsane koleksiyonunda; Mısır kraliçesine atıfta bulunan bu çok özel tasarımın hayat bulmasını sağladı. Mısır’da yaşamış ve zamanında güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmiş olan Kleopatra, mücevher dünyasında zarafetin simgesi haline gelmiştir.

Kleopatra bileklik, zarif ve estetik detaylarıyla ön plana çıkıyor. 40 günlük bir üretim aşamasından sonra kombine anlam katacak bir görünüme sahiptir. Benzersiz detaylarıyla mücevher dünyasının tek ve eşsiz parçalarından biridir. Kleopatra bileklik, altın bileklik tasarımlarının bir üst seviyeye ulaşmasını sağladı.

Sadece bir adet üretim ile sınırlı Kleopatra, Yaşayan Efsane koleksiyonunda kendine özel bir yer edinmektedir.

Eşsiz Kleopatra modelinin satışı gerçekleşmiştir. Tekrarı bir daha üretilmeyecek olan Kleopatra’ya benzer diğer modellerimizi de inceleyebilirsiniz. Detaylı bilgi almak isterseniz bizlerle iletişime geçebilir, yeni üretilecek koleksiyonlarımız için bizleri takip edebilirsiniz.

Elizi Kleopatra Özel Tasarım Altın Bileklik Nasıl İşlenmektedir?

Elizi’nin usta ellerinden çıkan ve mücevher dünyasına sunulan Kleopatra bileklik, eşsiz bir mücevher olarak kullanıma sunuldu. Peki Elizi Kleopatra özel tasarım altın bileklik nasıl işlenmiştir? Kleopatra bileklik, Mısır Kraliçesi’nin göz alıcılığını üzerinde taşımaktadır. Tasarımında 54 pırlanta kullanılan bu benzersiz bilekliklerin kilit kısımlarında Mısır piramitlerini sembolize eden üçgen formlu detaylar bulunmaktadır.

Modern ve incelikli tasarım altın bilekliklerde Kleopatra esintisine sahip Kleopatra bilezikte Trabzon Hasır tekniği kullanılmıştır. 2,57 karatlık F-VS2 özelliğindeki pırlantaların yer aldığı tasarım, pırlanta ve altının eşsiz uyumunu da başarılı bir şekilde yansıtır.

25254 ilmek ile işlenen bilekliğin ilmek atılma süresi 25 gündür. İncelikli bir şekilde atılan ilmekler, muhteşem bir tasarımın ortaya çıkmasına katkıda bulunduğundan, 25 günlük süreç oldukça değerlidir. 15 günlük bir atölye süreci de bulunmakta olup sürecin tamamında titiz bir çalışmanın sergilendiğini söyleyebiliriz.

Trabzon Hasırı ile Birleşen Özel Tasarımlar

Trabzon Hasırı ile birleşen özel tasarımlar arasında yer alan tasarım altın bilekliklerde Kleopatra esintisi, üzerinde taşıyan kişiyi özel hissettirecektir. Pırlanta ve altının bir araya gelmesiyle üretilen Kleopatra bileklik, Trabzon Hasırı örgü tekniğiyle eşsiz bir görünüm elde etmiştir.

Toplamda 40 günlük bir atölye sürecinden sonra sizlerle buluşan tasarımlar, Mısır Kraliçesi’nin güzelliğini bileğinizde taşımanızı mümkün kılıyor. Hem maddi hem de manevi değeriyle görenleri büyülemeyi başaran Kleopatra bileklik, benzersiz bir mücevher olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Satışı gerçekleştiği için, Elizi ayrıcalığıyla sunulan Kleopatra’ya benzer Trabzon hasırı modellerini de inceleyebilirsiniz.

Trabzon Hasırı Bilekliklerde Özel Tasarım: Kleopatra

Trabzon Hasırı, Trabzonlu kadınların Kafkaslardan öğrendikleri benzersiz bir örgü tekniğidir. Hayatın her alanında kullanılabilecek şık ve zarif tasarımların oluşmasını sağlayan bu teknik, aynı zamanda kadınların kendilerini çok özel hissetmesini de sağlamaktadır. Bu nedenle mücevher dünyasında çok özel bir konumda bulunan Trabzon Hasırı, el işçiliğinde de zirvedir.

Tasarım altın bilekliklerde Kleopatra esintisi sunan modelimiz, özel günlerde kombininizi estetik bir şekilde tamamlanızı sağlıyor. Kleopatra özel üretim bileklik tükendiği için Elizi üzerinden benzer tasarımlara ya da daha farklı modellere sahip olabilir, her ortamda şık, zarif ve modern bir görünüm elde etmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

 

tasarim altin bilekliklerde kleoptra esintisitasarim altin bilekliklerde kleoptra esintisitasarim altin bilekliklerde kleoptra esintisitasarim altin bilekliklerde kleoptra esintisi